jueves, 19 de noviembre de 2009

SÍ A LES LLARS SUBVENCIONADES PEL DEPARTAMENT DE TREBALL


Aquest any estic fent segon del CFGS d'Educació Infantil, i durant el curs haig de realitzar les pràctiques en una llar d'infants. Jo vaig escollir la Llar d'Infants La miraculosa, situada a la localitat de Santa Coloma de Farners, i és subvencionada pel Departament de Treball.


Un dia com qualsevol altra, quan vaig arribar al matí a l'escola, tot el personal de l'escola estava molt esbarat i les famílies dels infants també. Jo no entenia el que estava passant, fins que la directora de la llar em va entregar un paper, que hi deia el següent:

Davant el conflicte social i laboral que s'ha creat degut a la decisió del Govern de retirar les subvencions del Departament de Treball a 25 llars d'infants de Catalunya, quan de tots és sabut i reconegut que no hi ha places suficients per respondre a la demanda de llocs escolars de 0 a 3 anys, en un moment de grans dificultats econòmiques en el nostre país, de tancaments d'empreses, de creixement de l'índex d'atur,...

Les persones afectades el que volem manifestar és el nostre malestar i profund desacord. Demanem i exigim al Govern de la Generalitat de Catalunya:
  • Que continuïn donant en aquestes llars els recursos necessaris per continuar oferint a les famílies la plaça escolar que necessiten.

  • Que permetin continuar en el seu lloc de treball als més de 200 professionals que ara estan afectats.

  • Que no les aboquin al tancament i aportin solucions com s'està fent a altres comunitats autònomes.

Avui, dijous 19 de novembre, s'ha convocat una manifestació a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per manifestar el malestar i profund desacord de les persones més afectades.

Què en penseu d'això?? Esteu d'acord en què no donguin aquestes subvencions?? Esteu d'acord a la pèrdua de llocs de treball i a la pèrdua de plaçes escolars de 0 a 3 anys???

Aquesta imatge és extreta del següent enllaç

No hay comentarios:

Publicar un comentario